Handboeken voor het Volwassenenonderwijs | Informatica, digitale fotografie en video | Binnenkort: Het Windows 10 handboek - Anniversary Update
Digitale Fotografie 1: Basistechnieken

€ 29.95 € 24.95
232 pagina's

DIGITALE FOTOGRAFIE 1: BASISTECHNIEKEN

Het boek beschrijft uitvoerig alle basistechnieken van het digitaal fotograferen: je verneemt alles over belichting, kleuren, scherpte en scherptediepte.

Digitale Fotografie 2: Creatief met licht

€ 29.95 € 24.95
224 pagina's

DIGITALE FOTOGRAFIE 2: CREATIEF MET LICHT

In dit boek focussen we op portret-, product- en landschapsfotografie, aangevuld met HDR (foto’s met hoog dynamisch bereik) en macrofotografie, telkens zowel met natuurlijk licht als met kunstlicht of flitslicht.

Digitale Fotografie 3: Speciale Technieken

€ 29.95 € 24.95
216 pagina's

DIGITALE FOTOGRAFIE 3: SPECIALE TECHNIEKEN

In dit boek komen interessante fotografische technieken aan bod: zwart wit fotografie, high en low key portretfoto’s, tekenen en schilderen met licht, 3D fotografie, tijdsopnamen (time-lapse), 360° en sferische panorama’s, geotagging, hogesnelheidsfotografie, videofilmen en meer...

Het Windows 10 handboek - April 2018 Update

€ 24.95 € 18.95
242 pagina's

HET WINDOWS 10 HANDBOEK - APRIL 2018 UPDATE

Het geschikte boek voor wie een nieuwe computer of tablet met Windows 10 heeft aangeschaft en voor wie overgestapt is van Windows 7 of Windows 8.1 en alle vernieuwingen in Windows 10 wil ontdekken.

Het Computer handboek: Windows 10 / Office 2016

€ 22.95 € 17.95
194 pagina's

HET COMPUTER HANDBOEK: WINDOWS 10 / OFFICE 2016

Dit boek legt de computerbegrippen begrijpelijk uit en leert de beginnende computergebruiker stapsgewijs de vaardigheden, die nodig zijn om de computerwereld binnen te gaan.

Het Internet handboek

€ 24.95 € 17.95
212 pagina's

HET INTERNET HANDBOEK

Dit boek helpt je op weg op het Internet. Je leest hoe je gericht informatie zoekt via het world wide web, hoe je veilig online winkelt en hoe je berichten stuurt via e-mail. Sociale media, zoals Facebook en Twitter, zijn niet meer weg te denken. We leren je hoe je veilig en efficiënt via deze nieuwe mogelijkheden communiceert. Live communiceren via skype en chat komt ook aan bod, net als Cloud-computing.

Het Multimedia handboek

€ 24.95 € 17.95
174 pagina's

HET MULTIMEDIA HANDBOEK

Dit boek is zeer taakgericht. Via een stap-voor-stap methode worden alle multimediamogelijkheden van Windows 10 duidelijk en helder uitgelegd: muziek en video afspelen, foto’s bekijken en bewerken en branden van data-, audio- en video-cd’s, dvd’s en Blu-ray’s. Daarnaast bespreken we betrouwbare, gratis software voor foto- of audiobewerking, voor videomontage en nog veel meer.

Digitale Fotografie 1: Basistechnieken - iPad Editie

€ 9.99
250 schermen

DIGITALE FOTOGRAFIE 1: BASISTECHNIEKEN - IPAD EDITIE

Het eerste interactieve Nederlandstalig boek over digitale fotografie is nu beschikbaar voor de Apple iPad. De iPad editie bevat alle teksten en foto’s uit het boek Digitale Fotografie 1, aangevuld met extra teksten en foto’s en dat voor een lagere prijs! Bovendien is het boek interactief en multimediaal.

Digitale Fotografie 2: Creatief met licht - iPad Editie

€ 9.99
300 schermen

DIGITALE FOTOGRAFIE 2: CREATIEF MET LICHT - IPAD EDITIE

In deze interactieve en multimediale app focussen we op portret-, product- en landschapsfotografie, aangevuld met HDR (foto’s met hoog dynamisch bereik) en macrofotografie, telkens zowel met natuurlijk licht als met kunstlicht of flitslicht.

Digitale Fotografie 3: Speciale technieken - iPad Editie

€ 9.99
300 schermen

DIGITALE FOTOGRAFIE 3: SPECIALE TECHNIEKEN - IPAD EDITIE

In deze interactieve en multimediale app worden heel wat interessante fotografische technieken behandeld: zwart wit fotografie, high- en low-key portretfoto’s, tekenen en schilderen met licht, 3D fotografie, tijdsopnamen (time-lapse), 360° en sferische panorama’s, fotograferen op reis, geotagging, hogesnelheidsfotografie, videofilmen en meer...