Handboek Het Adobe Lightroom Classic handboek | Volwassenenonderwijs | Start to create / Creatief met afbeeldingen / Verwerking A
Over het boekDoorblader het boek onlineBekijk de extra's die bij dit boek horen.Info voor leerkrachten en scholen: volumekortingen, lesmateriaal...Koop het boek online, het is goedkoper dan bij de boekhandel.
Ontwikkeld voor leerkrachten

Geschreven voor cursisten 'Start to create / Creatief met afbeeldingen / Verwerking A' van het volwassenenonderwijs (CVO's).

Het boek 'Het Adobe Lightroom Classic handboek' en deze website werden specifiek voor gebruik in het volwassenenonderwijs ontwikkeld. De auteur heeft jaren leservaring in informatica binnen het volwassenenonderwijs. Op basis van suggesties van cursisten en collega's die het boek gebruiken, zal het na elk semester herwerkt worden, zodat het precies die informatie bevat die het doelpubliek, de cursisten fotografie en fotobewerking, zoekt.

  • De inhoud van het boek past binnen het leerplan van de module 'Start to create / Creatief met afbeeldingen / Verwerking A' van het volwassenenonderwijs. 
  • Het boek is betaalbaar en bovendien krijgen scholen vanaf een bestelling van 10 exemplaren korting.
  • De online versie van het boek is steeds beschikbaar, voor, tijdens of na de les.
 
Prijzen en kortingen
 Aantal per bestelling *  Prijs per boek
1-9 boeken € 29,95
10-24 boeken € 28,95
25-49 boeken € 27,95
>50 boeken € 26,95

Verzendingskosten zijn gratis bij afname van meer dan 100 boeken.

Bovenstaande prijzen zijn geldig indien rechtstreeks bij ons aangekocht.
Prijzen zijn incl. 6% BTW, excl. verzending

Opgelet: de officiële prijs bij de boekhandel bedraagt € 35,95. Rechtstreeks bij ons bestellen is dus veel voordeliger!.

* Aantallen zijn per bestelling en per titel.