Handboeken voor het Volwassenenonderwijs | Bestel online
Kies voor PayPal

Particulieren kunnen onze boeken bestellen via onderstaand bestelformulier. Betalen kan op voorhand via bankoverschrijving of via PayPal. Beide mogelijkheden zijn veilig, betrouwbaar en gratis. Onze boeken kunnen ook besteld worden via een Standaard Boekhandel winkel in de buurt.

We verzoeken ook scholen en bedrijven om gebruik te maken van onderstaand bestelformulier. De totaalprijs, inclusief verzendingskosten en volumekorting wordt dan automatisch en correct berekend. Scholen mogen ook betalen binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst van de boeken. Boekhandels en bedrijven dienen echter op voorhand te betalen.

Scholen, boekhandels en andere bedrijven kunnen onze boeken eveneens bestellen via e-mail of fax. Zie contactgegevens op de pagina Contacteer ons.

 

 


Uw adresgegevens

Contactpersoon:
Ik bestel als: *
Voornaam: *
Naam: *
E-mailadres: *
Herhaal e-mailadres: *
Telefoonnummer:  
 
Verzendadres
School of bedrijf:  
BTW-nummer:  
Straat: *
Nummer: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Land: *
     
Promocode:  
Opmerkingen:  

Verzakingsrecht

De klant heeft het recht ons mee te delen dat hij afziet van de aankoop van het boek, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 7 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het boek. Het boek wordt in geval van de uitoefening van het voormeld verzakingsrecht op kosten van de klant teruggezonden naar het adres: iWitnessMedia, Kantwerkstraat 34, 9880 Aalter (België). Voor klachten in verband met uw aankoop kan u eveneens terecht op bovenvermeld adres of via het contactformulier op deze website.